daryl

De enige echte dames sigaret

Ik hoor dit eigenlijk niet te zeggen, maar ik heb spontaan zin om te gaan roken. Niet dat ik het roken wil stimuleren, maar zeg nou zelf, deze verpakking designed by Daryl Feril himself is toch oogverblindend? Een aantrekkelijke verpakking voor sigaretten bedoeld voor vrouwen. Dat betekent; lange, slanke sigaretten met een gevoel voor stijl. Raar effect hoor: prachtige verpakkingen, die ons stimuleren ongezond te leven. Naast het milieu heeft design ook al geen goede relatie met onze gezondheid. Een gemiste kans.

(more…)

Read More

Introducing Daryl Feril

Daryl Feril is een “Big time” Filipijnse freelance illustrator en designer met een erg herkenbare stijl. Daryl combineert vaak illustratie met grafisch design (vloeiende lijnen) en aquarel. Wellicht herken je zijn werk voor diverse grote modeketens zoals Dior, Yves Saint Laurent, Prada, Alexander McQueen, Louis Vuitton en Chanel.

De esthetische waarde van ieder merk komt terug in zijn werk voor deze modeketens. Zo zie je bij Chanel dat Daryl zich aan de klassieke zwart/wit palette houdt. Bij Yves Saint Laurant zie het zachte en vrouwelijke kleurenpalet terug en bij Alexander McQueen maakt hij gebruik van donkere en romantische elementen.
[nggallery id=14]

Read More