nieuwwebsite

Website vernieuwd!

Huh? Ben ik wel op de juiste website terecht gekomen? Jazeker, zo ziet de nieuwe Odonatakunst er vanaf nu uit. Leuk? Niet leuk? Laat het me weten en plaats een reactie.

Ik blog nu alweer dik twee jaar voor Odonatakunst en helaas blijft de tijd niet stilstaan (okee.. opzich ook niet zo vervelend). Mijn nieuwe website is simpel, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Natuurlijk zal ik de komende tijd nog wel het een en ander veranderen, maar zo rigoureus als vandaag zal het vast niet gaan. Oudere berichten zal ik naar verloop van tijd in het archief plaatsen, dus wees niet bang ze komen terug.

Op het gebied van gebruiksvriendelijkheid is er een hoop veranderd in positieve zin, maar er is ook een hoop nieuwigheid bij gekomen. We willen altijd en overal bereikbaar zijn. Zo ook op mobiel en tablet. Natuurlijk wil ik graag dat jullie mijn blogberichtjes overal kunnen lezen. Daarom is deze website vanaf vandaag ook helemaal mobiel en tablet proof, maar….. blijf alsjeblieft af en toe om je heen kijken i.p.v. naar dit scherm. Deal?

3 thoughts on “Website vernieuwd!

  1. De website is echt behoorlijk veranderd. In begin dacht ik alleen de indeling. Maar door te scrollen kwam ik erachter dat je gewoon op speurtocht moet naar de wat oudere berichten ;). Ziet er goed uit Tanya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>